Briefje van Omejan: aan alle Batavirus lezers

Beste Bataviristen,

Allereerst dank voor het lezen van Batavirus. Het waren 5 mooie maanden waarin we met het hele team in betrekkelijk korte tijd toch best iets neer hebben gezet. Door futuliteiten en gedoe die het vermelden echt niet waard zijn, is de site Batavirus nu verdwenen maar ik hoop dat het batavirus voort zal woekeren. Met andere schrijvers van de site wordt nu rustig gekeken of er mogelijkheden zijn om door te gaan en de content, die zoals een aantal van jullie terecht aangaven echt een uniek geluid vormt tussen de kliekjes links en rechts in het publieke ‘debat’, op een nieuw platform te plaatsen. Tot die tijd zal ik, als ik wat te melden heb, op dit blogje publiceren. Tevens zal ik wat belangrijke eigen stukken van de afgelopen 5 maanden voorlopig hier plaatsen. Nogmaals dank voor het lezen en alle grappen, kritiek (veel te weinig helaas), discussies, complimenten en overige reacties naar aanleiding van de stukken.

Amsterjan

Een gedachte over “Briefje van Omejan: aan alle Batavirus lezers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *